duminică, 15 octombrie 2017

LA CASA TUDORII ed. a VII-a/ 2017













 A mai trecut încă un an din viaţa noastră și iată-ne ajunşi în ziua dedicată Festivalului Concurs de Traditie Culinară Ialomițeană, LA CASA TUDORII. de la ”ORAȘUL de FLOCI” din Giurgeni, ajuns la Ediția a VII-a.
   
Evenimentul se desfășoară în cadrul programului multianual „Ialomița, dintotdeauna pentru totdeauna“ inițiat de Consiliul Județean Ialomița și Muzeul Județean Ialomița, având ca parteneri instituțiile județene de cultură aflate sub autoritatea Consiliului Județean Ialomița, autorități ale administrației publice locale și diferite entități ale societății civile din Ialomița.
   
 Pentru Comuna noastră, STELNICA, a devenit o TRADIŢIE , participarea la Festival și anul acesta a avut 4 participante cu 21 REȚETE înscrise în la toate cele 4 Secțiuni aflate în concurs pentru jurizare.
Doamnele care au răspuns prezent și au înscris REȚETE au fost BRATEȘ MARIA, DUMITRACHE MIHAELA, PETRE VALENTINA si subsemnata, ŞERBAN IONELIA.


Alături de noi, au fost prezenți și alți doritori, în frunte cu doamna PRIMAR, FĂNICA DECU, prieteni și familiile noastre care ne susțin de fiecare dată la acest Eveniment desfășurat la CASA TUDORII.

În acest an, participarea la concurs a rețetelor de patiserie și cofetărie s-a dovedit a fi una inspirată și un preparat intitulat ”PLĂCINTĂ CREAȚĂ cu BRÂNZA DE OAIE și URDĂ DULCE” a câștigat PREMIUL II și Cupă și Diplomă Onorifică de ”MAESTRU CULINAR”.


A fost o mare bucurie pentru noi să fim nominalizati câștigători cu una din rețete înscrise la CONCURS, pentru a 4 -a oară din istoria acestui Festival !
MULTUMIM ORGANIZATORILOR că ne dau posibilitatea de a duce mai departe TRADIȚIA CULINARĂ moștenită de la strămoșii noștri.

   


 


Mulțumim pentru susținere și participarea alături de noi a doamnei Primar Fănica Decu și a tuturor celor prezenți!







mai multe imagini, aici:
https://www.facebook.com/pg/Biblioteca-Stelnica-102354859872939/photos/?tab=album&album_id=1342611899180556

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu