luni, 12 martie 2018

ZIUA FEMEII sărbătorită la Stelnica alături de doamna MARCELA FOTA

 
  



La noi în comună a devenit o tradiţie ca în ziua de 8 Martie să fie o zi de sărbătoare pentru femei. Şi în acest an, doamna  Primar Fănica Decu alături de Consilieri, au făcut  tot posibilul să invite o interpretă de muzică populară care să aducă momente frumoase pentru sufletele doamnelor și domnişoarelor din Stelnica. 



Invitată de onoare a fost îndrăgita interpretă de muzică populară ,  MARCELA FOTA, care a încălzit inimile tuturor celor prezenţi acolo cu frumoasele melodii interpretate cu mult drag.








La început au fost prezente pe scenă, pentru PRIMA DATĂ în faţa publicului, grupul de dansatoare întitulat "MUGURAŞI DE STELNICA", eleve ale Şcolii Gimnaziale Maltezi instruite de domnul Profesor LALU MARIAN.




Fetele au prezentat trei suite de dansuri cu care au încântat publicul spectator şi au fost încurajate să meargă mai departe că vor fi sprijinite de doamna Primar şi Consiliul Local să fie prezente şi în Concursurile ce se vor desfăşura în viitor.


MOMENTE DIN TIMPUL SPECTACOLULUI



Frumuseţea cântecului oltenesc se răsfrânge în sufletele oamenilor prin glasul interpretei, de care se bucură de acest dar de la Dumnezeu.


 „Am cântat și cânt mereu cu drag și dragoste pentru public. Cred că asta-i cheia succesului pentru orice artist. Am ajuns peste ocean cu muzica populară românească unde am cântat 4 ani pentru românii plecați de acasă." spune cu drag artista noastră îndrăgită.


Doamnele şi domnişoarele au avut din nou ocazia să se simtă  preţuite, ca invitate ale unui spectacol folcloric organizat în cinstea lor, având pe scenă  o doamnă a  cântecului popular gorjenesc, MARCELA FOTA
 Încă de la sosire toate doamnele şi domnişoarele au fost întâmpinate cu flori şi cu urarea de "La mulţi ani!" de către doamna Primar FĂNICA DECU.
 Pe parcursul evenimentului, îndrăgita interpretă a reuşit să încălzească atmosfera şi să ajungă la sufletele tuturor cu ajutorul frumoaselor melodii ce sensibilizat inimile doamnelor sărbătorite.



Mulţumiri doamnei MARCELA FOTA că a acceptat invitatia doamnei Primar, şi nu în ultimul rând, mulţumesc doamnei Primar Fănica Decu, în numele tuturor femeilor prezente la eveniment, pentru momentele frumoase petrecute împreună !



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu