duminică, 5 martie 2017

8 Martie , ZIUA FEMEII, sărbătorită la STELNICA

La noi în localitate a intrat deja în tradiţia locului ca de… Ziua Femeii, PRIMARUL, să ia atitudine şi  să ofere un cadou mai aparte localnicelor. Nici anul acesta nu s-a abătut de la regulă şi, la iniţiativa doamnei Primar Fănica DECU, doamnele şi domnişoarele au avut ocazia să se simtă  preţuite, ca invitate ale unui spectacol muzical organizat în cinstea lor la Căminul Cultural din MALTEZI. 


   Acum,  invita de onoare a fost îndrăgita interpretă de muzică populară, CRISTINA TURCU PREDA care a oferit clipe minunate doamnelor şi domnişoarelor care au partcipat la acest  eveniment. 
  
Devenită celebră pentru talentul şi frumuseţea sa, Cristina Turcu Preda este foarte îndrăgită de iubitorii cântecului popular. Nici nu ar avea cum să fie altfel, pentru că glasul său te cucereşte de la primele sunete, iar uşurinţa şi sinceritatea exprimării o fac să-ţi pătrundă în suflet. 
„Dacă ar trebui să mulţumesc cuiva pentru ceea ce sunt astăzi aş mulţumi mamei mele pentru că mi-a dat viaţă, Bunului Dumnezeu pentru că mi-a dat har să cânt şi, nu în ultimul rând, publicului spectator, care a investit în mine dragoste, încredere şi speranţă“ a rostit îndrăgita artistă  publicului prezent la eveniment...

  Am  petrecut clipe minunate pe melodiile populare care  au încântat inimile tuturor, cu emoţia sinceră pe  care interpreta a transmis-o şi care ajuns cu siguranţă la inimile tuturor oamenilor  prezenţi. Asta s-a văzut din felul cum a fost  ascultată şi îmbrăţişată cu drag de spectatori la plecare.
          Aceasta este Cristina Turcu Preda, artista de suflet a muntenilor, şi a românilor de pretutindeni!
         
  

        Mulţumim doamnei Primar Fănica Decu, pentru momentele de neuitat oferite tuturor celor prezenţi la eveniment şi doamnei interprete Cristina Turcu Preda pentru tot ce reprezintă pentru folclorul românesc, pentru simplitatea şi frumuseţea sufletului dumneaei.


Aici momente din timpul spectacolului:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu