vineri, 8 martie 2019

8 MARTIE 2019 sărbătorit la STELNICA


La noi în localitate a intrat deja în tradiţia locului ca de… Ziua Femeii, PRIMARUL, să ia atitudine şi să ofere un cadou mai aparte localnicelor.







 Nici anul acesta nu s-a abătut de la regulă şi, la iniţiativa doamnei Primar Fănica DECU, doamnele şi domnişoarele au avut ocazia să se simtă preţuite, ca invitate ale unui spectacol muzical organizat în cinstea lor la Căminul Cultural din MALTEZI.








Acum, invitată de onoare a fost îndrăgita interpretă de muzică populară, MARIA GHINEA, care a oferit clipe minunate doamnelor şi domnişoarelor prezente la acest eveniment dedicat FEMEII.






În deschiderea Spectacolului, ”MUGURAȘII de STELNICA” au prezentat publicului trei suite de dansuri populare, pregătite cu plăcere alături de domnul prof. Lalu Marian, omul care le pune în valoare prin multe ore de pregătire intensă și minuțioasă. Fetele fost intens aplaudate și au primit cu bucurie uralele publicului pentru prestația lor.





Apoi îndrăgita interpretă, MARIA GHINEA, a ridicat publicul la dans și a oferit o zi de neuitat doamnelor care au aplaudat fiecare melodie ce le-a mers la suflet.






  Și surpriza evenimentului a fost prezența pe scenă a unui tânăr interpret din Fetești, mai puțin cunoscut publicului, în persoana domnului EMIL RĂDULESCU, care a interpretat câteva melodii de muzică ușoară și arii de operă. Melodiile au adus încântare tinerelor și nu numai, pentru care îi mulțumim pentru prestația dumnealui , pentru că a adus ceva nemaiauzit până acum pe scena Căminului Cultural Maltezi.
Un OM deosebit cu o VOCE minunată. FELICITĂRI și mult succes  pe viitor!



Tot pentru acest eveniment dedicat MAMEI, elevii claselor primare, alături de cadrele didactice au lucrat mărțișoare și felicitări pe care le-am cuprins într-o expoziție frumoasă amplasată în Căminul Cultural.



În numele tuturor țin să aduc mulțumiri doamnei Primar Fanica Decu pentru florile și momentele de neuitat oferite doamnelor și domnișoarelor prezente la eveniment.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu