luni, 26 iunie 2017

„TĂRÂMUL CUVINTELOR” - MENŢIUNE

   
         
   A mai trecut un AN ŞCOLAR şi, odată cu el, am ajuns cu Revista „Frânturi de Gânduri", 
                        la ANUL III , nr. 10!
 Şi acum putem spune că mai avem un motiv de bucurie, deoarece Revista Şcolii Gimnaziale MALTEZI, a mai primit o recunoaştere la Nivel Naţional: MENŢIUNE II,  la Concursul Naţional  al Revistelor Şcolare, „TĂRÂMUL CUVINTELOR”!

Juriul a avut dificila misiune de a departaja publicaţiile participante la cele trei secţiuni - prescolar/ primar, gimnazial/ liceal şi reviste specializate - conform criteriilor ce au avut la baza principii fundamentale ale jurnalismului şcolar: elemente de originalitate,   modul atractiv, ingenios, de tratare a subiectelor, utilizarea estetică, armonioasă a limbii literare, corectitudinea gramaticală, aspectul general al lucrării şi calitatea tehnoredactarii, adecvarea problematicii abordate la interesele, preocuparile şi nevoile grupului receptor, valoarea instructiv-educativă a continutului, respectarea periodicităţii apariţiilor revistei şi existenta ISSN.



În fiecare AN de apariţie Revista "FRÂNTURI DE GÂNDURI",  a fost recompensată cu o DIPLOMĂ, la Nivel NAŢIONAL sau JUDEŢEAN. 

Aici este recunoscută munca tuturor: ELEVI, PROFESORI , COLECTIVUL DE REDACŢIE, EDITURA METAMORFOSI / Slobozia şi, să nu uităm de sprijinul acordat de CONSILIUL LOCAL si PRIMĂRIA STELNICA, cei care sprijină financiar Revista „FRÂNTURI DE GÂNDURI”!

Felicitări tuturor ELEVILOR şi COLABORATORILOR: Profesori/
Radu Mioara, Gornea Maria, ViŞoiu Gabriela, Lazăr Viorica, inst. Oprea Loredana,  cei fără de care nu ar exista revista! 
REVISTA poate fi accesată on line aici:

Multumim Doamnei Primar FĂNICA DECU pentru susţinerea pe care o acordă culturii scrise şi nu numai!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu