miercuri, 14 iunie 2017

Rămas Bun DOAMNA ÎNVĂŢĂTOARE 2017

Miercuri, 14 iunie 2017, a sosit momentul , ca elevii clasei a IV-a ai Şcolii Gimnaziale Maltezi, să-şi ia „Rămas bun” de la Buna lor Doamnă Învăţătoare Oprea Loredana, care timp de 5 ani le-a călăuzit paşii pe lungul drum al învăţăturii.
  Pentru acest moment au hotărât, ca la Căminul Cultural din Maltezi, într-un cadru festiv, să desfăşoare serbarea lor, alături de părinţi şi alte cadre didactice ce l-au îndrumat paşii până acum, s-au îi vor îndruma de la toamnă, la Ciclul Gimnazial.
   Aşa că pe scenă, cu emoţiile pe care abia şi le puteau stăpâni, au rostit din suflet frumoasele versuri, au cântat şi au dat citire compunerilor  scrise din toată inima pentru Buna lor învăţătoare, prin care au transmis gândurile lor frumoase şi emoţionante referitor la tot ce au parcurs împreună în toţi aceşti ani.

Au fost momente încărcate de emoţie din partea tuturor celor prezenţi în sală, copii şi părinţi şi fiecare şi-a luat „La revedere” cu ochişorii în lacrimi, printre suspine, şi cu îmbrăţişări care şi-ar fi dorit să nu se mai termine, să mai poată sta cu Doamna!La final de serbare şi Doamna înv. Oprea Loredana, şi-a luat „Rămas bun”, de la „COPILAŞII” dumneaei urându-le „Mult succes” în anii de şcoală ce vor urma, promiţându-le că îi va susţine şi-i va iubi necondiţionat la fel ca şi până acum! Momente din timpul serbării:

   Tuturor celor promovaţi le-a oferit Diplome şi i-a felicitat pentru rezultatele obţinute!   

 Apoi, din partea Bibliotecii "Ion Ghelu Destelnica", au mai fost recompensaţi 9 elevi cu Diploma de "CEL MAI FIDEL SCRIITOR AL REVISTEI  Frânturi de gânduri". Au fost evidenţiaţi elevii care pe parcursul claselor a III-a şi a IV-a, au avut compuneri publicate în revistă cu urarea de a scrie cât mai multe şi în anii de şcoală ce vor urma!
       Aceştia sunt, după cum urmează: Grama Ana Maria, Nan Denisa Ioana, Moca Raul Iulian, Căldăraru Corina Elena, Rusu Alexandru, Stan Medeea Andreea, Comănescu Ancuţa, Marin Iulian, Câmpanu Rebeca Margareta.
“Felicitări, micule SCRIITOR al 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu