duminică, 9 martie 2014

8 MARTIE 2014 SARBATORIT LA STELNICA IMPREUNA CU MARIANA IONESCU - CAPITANESCU







La noi în comună a devenit o tradiție ca în ziua de 8 Martie, domnul Primar Costel Brateș, să facă tot posibilul să invite o interpretă de muzică populară care să aducă momente frumoase pentru sufletele doamnelor și domnișoarelor din Stelnica. Anul acesta invitată de onoare a fost îndrăgita interpretă de muzică populară , MARIANA IONESCU - CĂPITANESCU, care a încălzit inimile tuturor celor prezenți acolo cu frumoasele melodii interpretate cu mult drag.



Pe meleagurile Gorjului, se spune că glasul omenesc devine un adevărat miracol, căpătând modulaţii surprinzătoare şi triluri de pasăre măiastră.

Mariana Ionescu-Căpitănescu a cules cântece de profundă vibraţie sufletească, dându-le o notă aparte prin farmecul interpretării.








Frumuseţea cântecului oltenesc se rasfrânge în sufletele oamenilor prin glasul interpretei, de care se bucură de acest dar de la Dumnezeu.

       





Doamnele si domnişoarele au avut din nou ocazia să se simtă  preţuite, ca invitate ale unui spectacol folcloric organizat în cinstea lor, avand ca invitatata o doamnă a  cântecului popular gorjenesc, MARIANA IONESCU - CĂPITANESCU.

 Încă de la sosire toate doamnele şi domnişoarele au fost întâmpinate cu flori şi cu urarea de "La mulţi ani!" de către d-nl Primar COSTEL BRATES. Pe parcursul evenimentului, îndrăgita interpretă a reuşit să încălzească atmosfera şi să ajungă la sufletele tuturor cu ajutorul frumoaselor melodii ce sensibilizat inimile doamnelor sărbătorite. 



Mulţumiri doamnei MARIANA IONESCU- CAPITANESCU ca a acceptat invitatia domnului Primar, şi nu în ultimul rând, mulţumesc d-lui Primar, Costel Brates, în numele tuturor femeilor prezente la eveniment!

)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu