miercuri, 22 septembrie 2010

Let’s Do It, Romania! - Campania de curăţenie generală – 25 septembrie




Ziua de 25 septembrie 2010 este Ziua Curăţeniei Generale în România.
Campania Let’s Do It, Romania! este cel mai amplu proiect realizat în România şi totodată unicul de acest fel până acum. El este iniţiat de ONG-urile de mediu, însă înseamnă şi colaborare cu autorităţile locale, autorităţile centrale, operatorii de salubritate, colectorii, reciclatorii, trusturi media, firme de publicitate, persoane publice şi cetăţeni.
Estonia a fost prima ţară care a demarat o astfel de campanie în 2008 şi a reuşit să strângă 40.000 de voluntari. Slovenia a preluat şi ea campania alături de Letonia, Lituania şi Portugalia. Acum e rândul României să ducă la bun sfârşit proiectul acesta.
Cu acest prilej, d-nul Primar, Costel Brateş lansează propunerea de a deveni voluntar la acestă curăţenie. Toţi locuitorii comunei Stelnica sunt invitaţi să participe sâmbătă, 25 septembrie la marea campanie de curăţenie.
Toţi cei deamăgiţi de gunoaiele aruncate în natură se pot alătura şi ajuta la colectarea deşeurilor din natură. Cu efortul tuturor putem schimba situaţia gravă a gunoielor din ţara noastră şi a localităţii.
Pentru mai multe informatii accesati: www.letsdoitromania.ro/

Înscrie-te pentru 25 Septembrie
Telefon: 0318 21 21 21
(Program: 10:00 - 18:00, Tarif normal în toate reţelele)

Un comentariu:

  1. Felicitari penru implicare! Sa trimiteti si comunicate de presa, nu sunt foarte multe comune care participa...

    RăspundețiȘtergere