vineri, 17 septembrie 2010

Inaugurare CIP Stelnica ! 15 septembrie 2010


Pe 15 septembrie 2010, Biblioteca “Ion Ghelu Destelnica” a fost gazda a încă unui mare eveniment pentru comunitatea pe care o reprezintă şi anume: INAUGURAREA OFICIALĂ A CALCULATOARELOR CU INTERNET PENTRU PUBLIC .
După lansarea invitaţiilor, la eveniment au participat oficilalităţi judeţene în persoana d-lui Prefect Teculescu Petru-Mădălin, a d-lui Director Ilie Cioacă din cadrul Consiliului Judeţean Ialomiţa, a d-nei director Mihaela Racoviţeanu, director coordonator de program Biblionet în Ialomiţa, a d-lui scriitor Gigi Dobre – directorul editurii Helis.
Din partea autorităţii locale a participat d-nul Primar Brateş Costel împreună cu doi consilieri locali şi d-na director Austrianu Florica împreună cu alte cadre didactice, elevi de la ambele şcoli din localitate şi utilizatori ai bibliotecii. Au mai fost alături de mine şi colegele bibliotecare de la Făcăeni, Vlădeni şi Feteşti . Mass media a fost prezentă prin redactorul de la Antena 1 Slobozia.
După cuvântul de deschidere al autorităţilor locale şi judeţene a urmat momentul emoţionant de tăiere a panglicii şi o demonstraţie live de funcţionalitate a programului Skype, prin conversaţia desfăşurată cu d-nul Paul Andre Baran directorul IREX , care şi-a exprimat regretul că nu poate fi alături de noi la inaugurare, dar s-a bucurat de intervenţia în direct cu locuitorii din Stelnica şi ne-a asigurat de tot sprijinul dumnealui în derularea proiectului « BIBLIONET- Lumea în biblioteca mea ». Apoi a urmat prezentarea prin video-proiecţie a bibliotecii, a serviciilor oferite şi a regulamentului , apoi o altă prezentare cu facilităţile oferite de CIP Stelnica utilizatorilor săi. Toţi cei prezenţi au apreciat facilităţile oferite de Biblionet în comuna noastră şi au mulţumit autorităţii locale pentru faptul că au facut tot posibilul ca acest program să poată fi implementat şi la Biblioteca Stelnica.
Mulţumesc tuturor celor care au participat şi celor care au înţeles menirea Bibliotecii în comunitate şi m-aş bucura să ne întâlnim cât mai des la bibliotecă pentru a beneficia de tot ce oferă acest serviciu utilizatorilor bibliotecii .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu