luni, 9 septembrie 2019

Deschidere de An Școlar 2019 - 2020 la Stelnica      Se spune că în viață cele mai frumoase sunt începuturile! Și  elevii Școlii Gimnaziale Maltezi , alături de colectivul de cadre didactice, au început un nou an școlar!
Pe 9 septembrie, s-au îndreptat către școli toți elevii din învățămânul Primar și Gimnazial din comuna Stelnica. Fiecare dintre ei  aveau emoții și  așteptări mai mari de la acest an școlar.


La Festivitate au luat parte domnul inspector zonal Mitu Vasile, d-nul  Director Grasu Daniel, d-na Primar Fănica Decu, Pr. Paroh Stanchi Marius, d-nl ag. Post poliție Stelnica Bănărescu Mihaiță, reprezentanţi ai Consiliului Local si ai părinţilor, Bibliotecar.
    
 Fiecare a dorit să aducă un gând bun şi un îndemn faţă de acest nou început de an şcolar adresat atât elevilor cât şi părinţilor.
        Părinții elevilor, în special ai celor din clasele mai mici, au fost prezenți, alături de copiii lor, care mai de care mai nerăbdători să își cunoască noii învățători, acolo unde a fost cazul, și pentru Bobocii  care, au pășit prima dată pragul Școlii, au fost cele mai mari emoții atunci când doamna învățătoare  Gornea Maria, a strigat pentru prima dată catalogul și a pornit cu ei spre clasă!


        Toți au fost încântați de cum arată Clasele lor care erau curate și pregătite de a-i primi la cursuri.
        Toate acestea au fost posibile prin grija directă a Admninistrației Publice Locale, reprezentată  de doamna Primar Fănica Decu, OMUL care a avut grijă și a supravegheat lucrările de igienizare și reparații curente care au avut loc de-a lungul verii și a tuturor  cadrelor didactice, care au pregătit clasele cu materialele didactice necesare studiului elevilor.
FELICITĂRI tuturor factorilor de decizie implicaţi pentru modul cum au aşteptat elevii şi pentru felul în care se prezintă unitatea de învăţământ şi la acest nou început de an şcolar!
Le urăm din suflet multă sănătate, putere și mult succes elevilor și cadrelor didactice, în NOUL AN ȘCOLAR!
Bibliotecar,
Ionelia Șerban

mai multe imagini aici:        Momente din timpul Festivității de deschidere:


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu