sâmbătă, 19 decembrie 2015

Și elevii din Stelnica l-au invitat pe Moș Crăciun la serbările lor!

MOMENTE DIN TIMPUL SERBĂRILOR DE CRĂCIUN


Ce poate fi mai frumos pentru copii, decât să știe că se apropie sosirea lui Moș Crăciun! Pentru că ei aproape toți au fost cuminți, au ascultat de părinți și de cadrele didactice,  au învățat cu drag colinde și poezii cu care să-l îmbuneze pe Moșul, iată că a sosit și momentul mult așteptat!

   
 Chiar dacă sunt cei mai mici elevi ai ciclului primar, elevii Clasei pregătitoare, îndrumați de d-na prof. înv. Radu Mioara, au desfăşurat vineri, 18.12.2015, activitatea extraşcolară „ Vin Sărbătorile...”,  o activitate literar-artistică prilejuită de apropierea sărbătorilor de iarnă.


Prin acest program s-a urmărit cunoaşterea, păstrarea datinilor şi obiceiurilor strămoşeşti, intonarea  unor cântece specifice sărbătorilor specifice acestui anotimp;  interpretarea unor roluri : fulgi de nea, îngeri, zâne.


Alături de cei mici au fost părinţii, fraţii , bunicii şi ..... Moş Crăciun care le-a oferit micilor şcolari daruri.

            

   
Elevii clasei I ai  Şcolii Gimnaziale Maltezi - Ialomiţa , îndrumați de d-na prof. înv. Gornea Mariana, au pregătit o frumoasă serbare în aşteptarea lui Moş Crăciun și, nu mică le-a fost mirarea, dar și fericirea atunci când la ușă a ciocănit chiar” Moșul” în persoană.
Clasa a III-a
Elevii clasei a III-a, îndrumați de  d-na inst. Oprea Loredana au interpretat cu multă bucurie în suflet sceneta NAȘTEREA DOMNULUI
Această scenetă este prezentă pe site-ul :
http://filmulanuluiortodox.ro/film/dupa-tip/teatru-sceneta/483-sceneta-nasterea-domnului.html
Aceşti copii minunați au pus mult suflet în interpretarea rolurilor! 
Vizionaţi, şi,... vă rugăm respectuos să ne votați!

SERBARE de CRĂCIUN Clasa a IV-a Şcoala Stelnica/ Ialomiţa
Pentru că Sărbătoarea Crăciunului este magică pentru toată lumea, si elevii clasei a IV-a ai Şcolii Gimnaziale Maltezi - Ialomiţa, îndrumați de d-na inv. Drăgoi Ani, au pregătit o serbare în aşteptarea lui Moş Crăciun.
Şi elevii claselor a V-a și a VI-a ai Școlii Gimnaziale Maltezi, îndrumați de d-na prof. Vișoiu Gabriela au cântat colinde și au recitat poezii în cinstea sărbătorii  Magice a Crăciunului !Felicitări tuturor pentru implicare şi organizarea acestor frumoase scenete şi colinde pregătite cu mult drag!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu