luni, 12 septembrie 2011

A sunat iar CLOPOTELUL !

Este 12 septembrie 2011. Clopoţelul sună şi anunţă începerea unui nou an şcolar. Şi la noi în comună, cele două şcoli şi grădiniţe şi-au deschis larg porţile spre a-şi primi elevii şi grădinarii dornici să descopere învăţătura ce stă ascunsă între coperţile manualelor. Glasurile vesele ale copiilor nerăbdători să-şi revadă colegii şi profesorii parcă se încăpăţânează să demonstreze exact contrariul!


Este zarvă mare în curtea fiecărei şcoli din localitatea noastră, unde se pregăteşte festivitatea de deschidere a noului an şcolar. Deodată se face linişte: doamna director Austrianu Florica rosteşte discursul de bun venit. Cu acest prilej, domnia sa evidenţiază încă o dată reuşitele elevilor instituţiei de învăţământ pe care o administrează, în anul şcolar 2010 - 2011 şi îşi exprimă dorinţa ca şi de acum înainte renumele şcolilor să fie dusă cu succes mai departe.

Domnul primar Costel Brates, GOSPODARUL COMUNEI, prin grija şi meritul căruia şcolile arată impecabil, îi felicită pe cei care au avut rezultate deosebite la învăţătură şi îndeamnă la studiu pe toţi elevii dar şi pe părinţii acestora să le fie alături şi să-şi sprijine copii în procesul de învăţare. Totodată domnia sa îşi exprimă convingerea că şi în anul care tocmai începe rezultatele elevilor şi ale cadrelor didactice să fie la nivelul aşteptărilor.

Preoţii au dat binecuvântarea elevilor şi s-au rugat la bunul Dumnezeu pentru sănătatea, puterea de învăţătură şi ascultarea elevilor.

În final, domnul Primar Costel Brateş, îi asigură pe elevi de tot sprijinul domniei sale, dar şi al tuturor cadrelor didactice din instituţie şi le urează un an şcolar cu rezultate bune la învăţătură şi succes.

Elevii însoţiţi de învăţători şi diriginţi se îndreaptă către sălile de curs pentru a-şi depăna amintirile din timpul vacanţei, dar şi pentru a intra în posesia noilor manuale. Cu toţii sunt încrezători şi împărtăşesc sentimentul că acolo unde este voinţă, există şi o cale către biruinţă!

Le dorim mult succes tuturor!Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu