duminică, 31 octombrie 2010

HALLOWEEN ORGANIZAT LA GRADINITA STELNICASarbatorea de Halloween este foarte cunoscuta in lumea intreaga ca are loc pe data de 31 octombrie.
In seara de vineri, 29 octombrie, prescolarii de la Gradinita Stelnica, au lasat deoparte pentru câteva ore, costumele de gradinar si s-au costumat de Halloween.
Parintii le-au confectionat sau cumparat masti si costume, care de care mai haioase sau mai hidoase si au mers la gradinita.
Copii au fost costumati in vrajitoare, vampiri, magicieni, infricosatorul Dracula, tigancuse ghicitoare, zane bune si alte personaje.
Pentru aceasta petrecere au sculptat dovleci din care si-au facut felinare si au facut si o expozitie de desene de Halloween.
Pentru început copii au fost atrasi cu o video-proiectie. Biblioteca a realizat o prezentare Power Point cu doua povesti ilustrate : „ Batrana Vrajitoare” si „ Maia si Vrajitoriile” .
După ce au vizionat cuminti povestile, au desfasurat mai multe concursuri.
Au fost premiate de către d-nl Primar cele mai frumoase costume , desene si cel mai frumos Dovleac! La sfârşit, conform datinii de Halloween, copii au primit dulciuri si au pornit fericiti spre casele lor!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu