miercuri, 7 noiembrie 2012

PROCESIUNE "Icoana Maicii Domnului, adusă de la Floreşti "

    Mii de pelerini din Episcopia Sloboziei şi Călăraşilor au venit să însoţească Icoana Maicii Domnului, adusă de la Floreşti cu ocazia sărbătorii Sfinţilor Arhangheli Mihail şi Gavril.
 Icoana făcătoare de minuni a fost primită la Catedrala Episcopală din Slobozia, purtată în procesiune pe străzile oraşului şi depusă spre închinare în curtea Mănăstirii Sfinţii Voievozi, pentru cinstirea hramului de toamnă al celui mai vechi locaş de cult din Eparhie. Cu flori şi smerenie, enoriaşii din Ialomiţa şi Călăraşi au însoţit alaiul cu gând de ajutor în neputinţele fiecăruia.







Enoriaşi din Parohia Stelnica conduşi de părintele paroh Stanchi Marius şi enoriaşi din Parohia Maltezi alături de părintele Mitruş  au pornit în procesiune la Sfânta Icoană. 
    Acest lucru a fost posibil datorită domnului Primar, Costel Brateş care a asigurat transportul a 50 de enoriaşi  punând la dispoziţie un autocar şi astfel toţi cei care au participat la Procesiune au putut să se închine la Maica Domnului , după care au fost transportaţi înapoi  către casele lor, la ceas târziu în noapte.
  Fie ca acest lucru să fie spre folosul şi sănătatea tuturor celor prezenţi acolo şi nu numai, ci pentru toţi credicioşii comunei noastre şi d-lui Primar Costel Brateş. 
DUMNEZEU Şi MAICA SFÂNTĂ să ajute tuturor! AMIN.

 Pentru alte imagini accesaţi linkul de mai jos!











Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu