luni, 12 septembrie 2016

DESCHIDERE AN ŞCOLAR 2016-2017 LA STELNICA


Începutul unui nou an şcolar, la Şcoala din comuna Stelnica dincolo de momentul festiv şi al bucuriei, că o nouă generaţie de şcolari păşeste pentru prima dată pragul şcolii, ne reaminteşte că a sosit momentul să urcăm încă o treaptă spre maturitate, spre cunoaştere.Şcoala Gimnazială Maltezi şi-a deschis astăzi porţile pentru toţi elevii înscrişi care au avut alături cadrele didactice şi au păşit în clasele lor curate, modernizate, în care băncile erau deja pregătite cu Manualele Şcolare pentru fiecare elev în parte.

La Festivitate au luat parte domnul inspector zonal Mitu Vasile, d-na Director Viorica Lazăr, d-na Primar Fănica Decu,  d-nl Şef de Post Cătălin Ciupitu, Pr. Paroh Stanchi Marius, reprezentanţi ai Consiliului Local si ai părinţilor, Bibliotecar. Fiecare a dorit să aducă un gând bun şi un îndemn faţă de acest nou început de an şcolar adresat atât elevilor cât şi părinţilor.
                                                          
                                                              Momente din timpul festivităţii:
   Prin grija deosebită a Administraţiei Publice Locale reprezentată de d-na Primar Decu Fănica şi a d-nei Director Lazăr Viorica, toate cele trei corpuri ale Şcolii sunt pregătite din punct de vedere administrativ pentru desfăşurarea în bune condiţii a cursurilor. S-au făcut lucrări de igienizare şi deratizare în toate cele trei localuri ale unităţii, iar la localul din Maltezi a fost pus Parchet în toate sălile.Felicitări tuturor factorilor de decizie implicaţi pentru modul cum au aşteptat elevii şi pentru felul în care se prezintă unitatea de învăţământ şi la acest nou început de an şcolar!


Mai multe imagini aici:Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu