vineri, 10 decembrie 2010

CARTI NOI LA BIBLIOTECA !





Biblioteca noastra a mai primit o donatie de carte de la Biblioteca Judeteana “Stefan Banulescu” Ialomita, donatie care consta intr-un numar de 24 de volume, opere ale autorilor romani din colectia Jurnalului National. Aceasta donatie este a 8-a in acest an, biblioteca noastra primind un numar de 162 de volume de la Biblioteca Judeteana “Stefan Banulescu” Ialomita.
Multumim d-nei Director, Mihaela Racoviteanu pentru toate aceste carti care au imbogatit colectiile Bibliotecii Stelnica.
Pe langa donatiile de la Biblioteca Judeteana, am mai primit si donatii de carte de la o persoana fizica din comuna, dar si de la scriitorul Valentin Visinescu si de la Asociatia Romana pentru Patrimoniu prin bunavointa d-nei Mariana Braescu Silvestri, sotia regretatului scriitor, critic, istoric, editor si important promotor cultural ARTUR SILVESTRI, de la d-nul Radu Bogdan Ghelu – directorul Fundatiei Culturale “Ion Ghelu Destelnica” din Bacau.
Numarul total al volumelor intrate in biblioteca in anul 2010 este de 486 de volume.
Chiar daca se spune ca este an de criza, ma bucur ca avem posibilitatea de a oferi utilizatorilor bibliotecii noi titluri!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu