joi, 9 decembrie 2010

BIBLIONET LA 4 LUNI DE FUNCTIONARE LA STELNICA 9 august - 9 decembrie 2010








Iata ca a trecut repede timpul si s-au implinit deja 4 luni de cand in Biblioteca noastra functioneaza BIBLIONETUL!
Daca la inceput au fost mai timizi, dupa ce au invatat cum sta treaba cu internetul, si facilitatile pe care le ofera CIP Stelnica, utilizatorii bibliotecii nu au ezitat sa vina la biblioteca. Stiau ca aici isi pot rezolva problemele! Si, de la o luna la luna, numarul lor a crescut semnificativ. Fie ca veneau sa-si depuna CV-uri on line, sa foloseasca posta electronica, sa trimita anumite documente scanate catre institutii bancare, sa-si faca anumite portofolii, sa-si faca noi prieteni sau sa-si petreaca timpul liber intr-un mod placut, biblioteca a devenit un liant pentru rezolvarea tuturor acestor necesitati.
Pana la primirea echipamentului din programul BIBLIONET, la Biblioteca Stelnica exista o frecventa medie zilnica de 15-17 utilizatori pe zi, iar in prezent numarul mediu al utilizatorilor intr-o zi a ajuns la 35, iar al accesarilor internetului la 30/zi.
Intre timp am primit si vizita celor de la IREX, care dupa ce au vazut cum merge treaba, au fost multumiti de ce au gasit in biblioteca, si s-au bucurat de succesul pe care-l are BIBIONETUL la Stelnica! Cred ca imaginile spun totul! Asa arata o zi obisnuita la BIBLIOTECA!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu