duminică, 13 octombrie 2019

La Casa Tudorii 2019 - Ediția a IX-a


   











   Devenită deja o TRADIȚIE, participarea comunei Stelnica la acest Festival de ARTĂ CULINARĂ TRADIȚIONALĂ, a fost și în acest an la înălțimea așteptărilor juriului care a oferit un Premiu Special pentru originalitatea rețetelor tradiționale înscrise cât și aprecierea ”Mugurașilor de Stelnica” care, împreună cu domnișoara interpretă Maria Prună, au încântat și de această dată, spectatorii prezenți în număr destul de numeros la Festival. 


Evenimentul se desfășoară în cadrul programului multianual „Ialomița, dintotdeauna pentru totdeauna“ inițiat de Consiliul Județean Ialomița și Muzeul Județean Ialomița, având ca parteneri instituțiile județene de cultură aflate sub autoritatea Consiliului Județean Ialomița, autorități ale administrației publice locale și diferite entități ale societății civile din Ialomița.






Mulțumesc tuturor celor care s-au implicat și au participat la eveniment, mulțumesc Juriului pentru aprecierea preparatelor și nu în ultimul rând domnișoarei Raluca Dumitrescu, Președinte Gal Danubius Ialomița-Brăila. 





MULȚUMIM ORGANIZATORILOR pentru posibilitatea de a duce mai departe TRADIȚIA CULINARĂ moștenită de la strămoșii noștri.



Respect, mulțumire și apreciere doamnei Primar Fanica Decu, pentru implicare, susținere și participare alături de noi..... la fel ca de fiecare dată!


Momente video din timpul spectacolului oferit tuturor celor prezenți :


Mai multe imagini, aici:
https://www.facebook.com/pg/Biblioteca-Stelnica-102354859872939/photos/?tab=album&album_id=2382332721875130




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu