marți, 14 septembrie 2010

13 septembrie 2010 - Inaugurarea noului an scolar la Stelnica!


Iata ca a sunat clopotelul din nou pentru toti elevii!
Ca in fiecare an si la noi in comuna se deschid portile celor 2 scoli si a gradinitei pentru a primi cu bratele deschise pe cei care sunt dornici sa descopere din tainele cititului si socotitului, ma refer aici la "Bobocii" din clasa I, dar si pentru cei din clasele mai mari.
Dupa o bine-meritata vacanta, curtea scolii a vuit iarasi de larma celor mici si mari. Toti se bucurau de reintalnirea cu colegii, doamnele invatatoare si profesoare.
Alaturi de cadrele didactice a fost si D-nul Primar, Brates Costel, care le-a urat tuturor un an cat mai bun si cat mai multe realizari pe plan profesional, atat elevilor cat si cadrelor didactice. Apoi, a urmat intrarea la clasa! Aici totul era de o curatenie desavarsita si elevii erau asteptati cu manualele pe banci de catre doamnele invatatoare! Scolile si gradinita au fost igienizate inca din luna iulie, dupa spusele doamnei Director Austrianu Florica. Acest lucru se datoreaza importantei pe care o acorda d-nul Primar institutiilor de invatamant si elevilor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu