marți, 15 septembrie 2015

DESCHIDEREA OFICIALĂ a Noului An Şcolar la Stelnica 2015



 Dublă sărbătoare astăzi pentru locuitorii comunei noastre: Înălţarea Sfintei Cruci şi Începerea Noului An Şcolar- este o zi  în care toţi ne simţim ai şcolii deoarece toamna ne reuneşte an de an pe toţi în curtea şcolii: ELEVI ,PROFESORI, PĂRINŢI şi nu în ultimul rând domnul primar Costel Brateş alături  de Preotul Stanchi Marius şi de reprezentanţi ai Sectiei 3 de Poliţie Stelnica ! 
   


 Pentru unii dintre copii a fost prima dată când  cu speranţă şi bucurie în suflet, cu cele mai frumoase gânduri şi cu angajamente pentru noul început, elevii, părinţii şi profesorii s-au adunat în curtea şcolii pentru a participa la sfânta Liturghie de deschidere a noului an şcolar şi pentru a pune şi acest început în mâinile lui Dumnezeu, implorând binecuvântarea sa.
   Toate cadrele didactice şi-au aşteaptat elevii cu clasele pregătite cu multă dragoste, curate, pline de culoare şi multe materiale didactice 


cu care ei se vor familiariza pe parcursul anului şcolar. Emoţiile celor ce păşesc pentru prima dată pragul şcolii sunt mari şi abia aşteaptă să-şi cunoască colegii, pe doamna învăţătoare sau clasa în care vor studia. 
   
Tuturor elevilor, cadrelor didactice, părinţilor şi bunicilor le dorim din suflet sănătate şi multe satisfacţii în urma studiului şi a procesului de învăţare a elevilor.

 


Să nu uităm că şcoala trebuie să ne înveţe, în primul rând să învăţăm! Copiii sunt cheile noastre spre porţile cerului iar ei sunt modelaţi atât de către părinţi cât şi de cadrele didactice.





 Educatorii, învăţătorii, profesorii sunt cei care pun sufletul şi viaţa lor la catedră, pentru copiii noştri, pentru viitorul nostru. 



 Pentru dumnealor, pentru domnul primar Costel Brateş OMUL care se zbate an de an ca instituţiile de învăţământ să fie pregătite,  conform standardelor europene să-şi întâmpine elevii, pentru Consiliul Local Stelnica, cei care se îngrijesc să nu le lipsească nimic în procesul educativ se cuvine să ne exprimăm mulţumirea şi respectul nostru!








Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu