miercuri, 22 ianuarie 2014

ŞI AICI VOM AVEA O MICĂ PĂDURE!

La iniţiativa  domnului Primar Costel Brateş, s-a  aprobat Hotărăre în Consiliul Local ca pe terenul din apropierea fostului CAP Maltezi pe o suprafaţă de 9000 mp ce face parte din extravilanul comunei să se planteze  puieţi de salcie şi plop , aproximativ 450 buc. Ţinând cont că acolo a fost un teren pe care se depozita ilegal gunoi mai întâi a fost necesară operaţiunea de curăţire a terenului , de nivelare, apoi cu ajutorul  tractorului  Asociaţiei crescătorilor de animale din comuna Stelnica au săpat gropile şi au început să planteze puieţii cu ajutorul  beneficiarilor de la VMG şi cu oamenii gospodari care si-au unit puterile şi de data aceasta şi au mai realizat o treabă de toată lauda!

Peste ani şi ani, cănd acolo va răsări o minune de pădurice se vor bucura de beneficiile ei copii si nepoţii acestor oameni de toată isprava!





D-nl Primar, COSTEL BRATEŞ şi d-nl Viceprimar  GEORGE MATEI  şi-au unit forţele şi de această dată şi au făcut o echipă de toată lauda pentru realizarea acestui proiect.














Utilajul în acţiune face gropile pentru a uşura munca oamenilor.







Două generaţii ale familiei Brateş tată şi fiu, oameni respectaţi şi muncitori pe care nu-i sperie nici o provocare.




















FELICITĂRI TUTUROR PENTRU INIŢIATIVĂ, DAR, ŞI PENTRU MUNCA DEPUSĂ!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu