marți, 18 septembrie 2012

Prima zi de Şcoală la STELNICA 17 septembrie 2012

  La Şcoala cu clasele I – VIII Maltezi şi la cea din Stelnica, a început noul an şcolar cu o festivitate plină de emoţii şi bucurii la fel ca şi în anii precedenţi.
 


Prima zi de şcoală sau grădiniţă nu e un motiv de bucurie doar pentru boboci, ci şi pentru ceilalţi copii care revin cu forţe proaspete după vacanţă şi aşteaptă cu nerăbdare reîntâlnirea cu colegii de clasă.






Veselia celor mici, înscrişi în clasa I si pregătitoare, a dispărut în momentul în care au început să fie strigaţi în careu şi împinşi de la spate de către părinţi. Nici măcar podul de flori, făcut de către colegii mai mari pentru prima intrare în şcoală a elevilor din clasa I şi clasa pregătitoare, nu a reuşit să le redea entuziasmul cu care au venit la şcoală.





Prilej de amintiri plăcute şi emoţii ale reîntâlnirii este şi pentru doamnele educatoare, învăţătoare şi dragii profesori, care se pregătesc din răsputeri ca prima zi de şcoală să fie una reuşită, presărată de flori, zâmbete, noi aspiraţii şi provocări.



  
Pentru acest eveniment, atât d-nl Primar Costel Brateş cât şi cadrele didactice, au  avut grijă ca şcolile şi grădiniţa din Stelnica să fie pregătite să-şi primească elevii şi grădinarii în condiţiile cele mai bune de igienă .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu